TÄVLING

OBS!!!  Tävlingen är avslutad. Se resultatet här nedanför.

Nu får du chansen att vara med och sprida generositet i din närhet! Tävla med Anthon Berg och ta chansen att vinna vår goda choklad att dela med nära och kära. Allt du behöver göra är att maila in till Radio Eskilstuna 92,7 och nominera den person som du tycker förtjänar lite extra generositet och väldigt god choklad ifrån Anton Berg. Skriv i mailet Namn, Adress och E-mail adress till personen ni nominerar så kommer dom vara med i tävlingen och ha chans att vara 1 av 10 vinnare i tävlingen.

Tävlingen pågår mellan 7/5-21/5-2015 och har två delfinaler, 14 Maj och 21 Maj. Under de två delfinalerna kommer 5st vinnare utses per gång. Vinnarna kommer tillkännages i programmet TjejMaffian och här på hemsidan. 

GRATTIS TILL VÅRA VINNARE!

De 5 första vinnarna 14/5 är:
1) Catharina som nominerades av Monica
2) Anna och Roger som nominerades av Tina
3) Irene som nominerades av Fredrik
4) Ulla Britt som nominerades av Maria

5) Leif som nominerades av Robin

De 5 sista vinnarna 21/5 är:

6) Laura som nominerades av Mikael

7) Svante som nominerades av Berit

8) Annelie som nominerades av Therese

9) Robert som nominerades av Extrapersonalen

10) Jonathan som nominerades av Christina

 

STORT GRATTIS TILL ALLA VINNARE!!!! Er vinst kommer med posten om ett tag.

 

 

 

 Historik:

Anthon Berg är en anrik Dansk chokladproducent vars ledord är generositet. Det hela tog sin början i Danmark för lite drygt 130 år sedan när det klassiska marsipanbrödet föddes ur en generös handling. Det var 1884 som Anthon Berg slog upp portarna till sin berömda chokladbutik i centrala Köpenhamn. Nyheten om hans utsökta choklad spred sig snabbt och snart ringlade köerna långa utanför butiken. För att förgylla väntetiden för alla väntande kunder började Anthon Berg och hans medarbetare att dela ut marsipanbitar doppade i mörk choklad, resten är historia.

Sedan starten har choklad av absolut högsta kvalitet samt generositet varit Anthon Bergs ledord, och de är lika starka i dag. Visste du att choklad och generositet påverkar hjärnan på liknande sätt? Att vara generös är bra för både hälsa och humör. Undersökningar visar att man blir både lyckligare och friskare av att göra saker för andra människor.

Men visste du att generositet smittar? När vi är generösa så sprider sig effekten av den generösa handlingen i flera led, som ringar på vattnet. Den sprids vidare till personer som inte hade något med den första handlingen att göra.

När du är generös mot någon kommer den personen att vara generös mot någon annan, som i sin tur är generös mot en tredje… Ja, du förstår principen. Forskning visar att generositet sprider sig i tre led. Med en enda generös handling kan du sätta i gång en kedjereaktion av generositet. http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/valviljans-dominoeffekt-bevisad

Anthon Berg genomförde i vintras ett spännande experiment rörande Generositet som ni kan se mer om här https://www.youtube.com/watch?v=VY_9O60bGzQ

 

Tävlingsvillkor

Personlig information som lämnas kommer endast att användas till att administrera tävlingen.

Tävlingen genomförs av Radio Eskilstuna under vecka 19-21, och vinnarna meddelas i sändning och även via radios hemsida www.radioeskilstuna.se . Radiostationen åtar sig att agera i enlighet med alla gällande lagar och bestämmelser.

Tävlande ska vara skrivna i Sverige och bo på svensk adress.

Man kan bara tävla en gång.

Vinnarna utses av en jury från Anthon Berg (Toms Sverige) i samarbete med Radio Eskilstuna. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan ej utbytas mot pengar eller andra varor, ej heller överföras till annan person.

Vinsterna skickas ut inom fyra veckor från det datum tävlingen avslutas.

Anställda på Toms Sverige AB och deras anhöriga äger ej rätt att delta i tävlingen.

Anthon Berg förbehåller sig rätten att ändra i tävlingens villkor samt att stoppa tävlingen utan förvarning. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *