Hårdrockskväll på KFUM

Jultomten är tidig i år… nu är det dags för en hårdrockskväll på KFUM!

Fredagen den 16 december kl: 20.00 är det hårdrockskväll på KFUM-Cafét, Kriebsensgatan 13

BLEEDING UTOPIA (med medlemmar från ex Astral Carneval) headlinar vår första, men inte sista, metalspelning! … vi ser fram mot elaka gitarriff, smattrande kaggar, domedagsbasgångar och grym growl… OBS! Detta är ingenting för veka öron!

WAREDGE från Kungsör är kvällens bidrag i kategorin åttio/nittiotalsmetal, med klara influenser av Iron Maiden och andra klassiska band från den eran. Sköna riff och extremt melodiöst! … riktigt hög klass!

SPECIAL GUESTS:

LIZETTE &
är ett Stockholmsband som är ute på en massiv promotionturné inför kommande skivsläpp och vi hade den EXTREMA turen att få hit dem till Eskilsuna med kort varsel. Sångerskan Lizette och basisten Tomas kommer härifrån från början, men packade tidigt sina skinnbyxor och drog till Hufvudstaden för att leva rockstjärnelivet. Det gjorde de rätt i… senaste singeln “Taxfree” slog sig in som etta på itunestoppen inom bara några timmar från att den släpptes. Före band som t.ex; Takida, Nickelback, Guns & Roses och Iron Maiden…

Man kan kalla den här konserten för ÅRETS JULKLAPP då det i entréavgiften på 50 spänn även ingår medlemsskap i KFUM), som inte bara ger rabatter på konserter, resor och andra arrangemang, utan även i cafét. Dessutom är ni försäkrade när ni befinner er här i huset och på resor tillsammans med oss.

Dra på er era nitbälten och kom och headbanga!!!
Arrangemanget är drogfritt.

För ytterliggare fakta och information om Hårdrockskvällen kan ni besöka KFUM-Cafét på facebook.

Kommentarer inaktiverade.