Peter Torsén Gästade TV och Radio Eskilstuna

Peter Torsén Gästade TV och Radio Eskilstuna

Play

Eskilstunabon och tillika artisten Peter Torsén var gäst hos TV-Eskilstuna på Måndagen 19 november. Peters alias är Walter Kurtsson som underhåller allmänheten med sina tokigheter.

Han kom dock som Peter Torsén till intervjun där han beskriver sig som en städad och välvårdad tvåbarnsfar som är som folk är mest, dock med ett ganska annorlunda yrke än vad gemene man brukar ha.

Han har alltid haft ådran av att spexa och hålla på med musik och de senaste 15 åren har han gjort det till sitt yrke, innan dess har han arbetat som lärare.

Peter betraktar sig själv mer som underhållare än som komiker eftersom han förutom att roa, ägnar sig åt bl a musik och tecknar serier.

Walter går att boka till fester eller andra evenemang. Peters mål med Walter Kurtsson är att han skall vara något man aldrig upplevt förut, man skall haja till och undra, vad var det där, säger Peter. Han har varit med i programmet Talang på TV 4 som Walter Kurtsson där han ställde upp med villkoret att han fick ta med sig sitt band och det var ju bra reklam för honom.

I år skall Peter som Walter ha en julshow på sparbanken i Eskilstuna, där Walter skall vara tomte och underhålla på alla möjliga sätt och vis. De två föreställningarna sålde faktiskt ut på en och en halv dag.

Peter säger att han alltid har trivts här och därför blivit kvar i Eskilstuna som är en alldeles lagom stad och som han älskar.

Skribent: Lars Jonsson
Foto: Bo Karp
Reporter: Anna-Maria Lindqvist Arrue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *