På Comfort Hotel i Eskilstuna anordnade BNI ett frukostmöte

Play

Tv-Eskilstuna var på Fredagsmorgonen 26 april på Comfort Hotel för att BNI hade frukostmöte där de knyter kontakter och utvecklar affärsmöjligheter.

Jill Vejby ansvarig för tillställningen berättar att BNI står för Business Network International. Nätverket finns över hela världen, så nu är det hundratusentals människor som träffas på morgonen. Man träffas enkom för att göra affärer och hjälpa varandra att komma ut och slippa kalla samtal, säger hon.

Målgruppen är alla företagare som är intresserade att tjäna mer pengar. Jill är ansvarig för hela Sörmland och alla team som ingår där, hon stöttar och utbildar dem.

BNI startade för 28 år sedan, det var en herre som hette Ivan Meisner som ville göra bättre affärer genom nätverkande, han ville helt enkelt bygga upp en relation innan han ingick en affär. Sen har det spridit sig. Alla medlemmar kan använda nätverket och får kontinuerlig utbildning på att bli ruskigt duktiga på det man sysslar med. Man förväntar sig att under mötet få fler medlemmar som kan vara med och stötta samt stärka föreningen, säger Jill Vejby.

Chatrin Tintin Jennsjö, vd på Comfort Hotel hennes roll är för dagen att vara teamledare för Fredagsgruppen. Det innebär att i normala fall så leder hon mötena och hälsar alla gäster och medlemmar välkomna. Hon är med i BNI för att hon vill göra fler affärer och till det har hon hjälp av nätverket.

Skribent: Lars Jonsson
Foto: Anders Wik
Reporter: Anna Maria Lindqvist Arrue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *