Min sanning – Med Wonna de Jong

Min sanning – Med Wonna de Jong

Play

Anna Maria Lindqvist Arrue var gäst på Yxtaholms slott den gångna helgen, men hon var även där som representant för Radio Eskilstuna och fick en liten intervju med slottsfrun, Wonna I de Jong.

Wonna I de Jong är en modern affärskvinna som kom till Sverige 1979 från Polen där hon är född. Hon har även bott i USA och Holland. Hon är en av de största privata fastighetsägarna i Sverige och lycklig ägarinna till Yxtaholms slott i Sörmland.

Wonna säger att hon jobbar mycket och hårt,(mellan 60-80 tim i veckan) samtidigt som hon är en drömmare och visionär som går in för att förverkliga sina drömmar, är man effektiv, konsekvent och har förmågan att jobba i motvind så når man till slut sina drömmars mål, säger hon.

Wonna kommer att delta i ett TV-program på SVT, som heter “Min sanning” och som är ett program som flera kända svenskar deltar och berättar sanningen om sina liv. Hon har under sitt liv upplevt flera motgångar men hävdar att de har gjort henne starkare och målmedveten och hon säger att svårigheterna är en del av hennes framgång.

Yxtaholm är en pärla i det Sörmländska landskapet som Wonna vill kalla för en diamant i hennes fastighetsimperium och det omfattas av en rent ut sagt sagolik natur. Hon vill dela med sig av denna skönhet till de människor som hon bjuder in så att de kan få vila ut sig och njuta i fulla drag av naturen som slottet är inbäddat i. Det ska samtidigt vara en upplevelse för flera sinne bl a smakens så de bjuds på de bäst tänkbara rätter. Dessutom har Yxtaholm norra Europas största Calvadossamling som besökarna kan njuta av. De håller för närvarande på att bygga en spa-anläggning där man kan ta hand om både kropp och själ, de har redan en bastuavdelning, där man efter bastubad kan hoppa direkt i sjön för att svalka av sig. Det finns även andra aktiviteter såsom att åka luftballong, rida, spela golf eller varför inte anlända i helikopter. Yxtaholm och Wonna I de Jong verkar ha framtiden för sig.

Skribent: Lars jonsson
Reporter: Anna Maria Lindqvist Arrue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *