7 reaktion på “Johan Lindell – special del 2

 1. Jag glömde ju förståss att nämna, att även jag säger fel i “båtar, bilar och hus”, fast det ska vara “båtar, bilar och tåg”. Jag fick det bekräftat i slutet när sång-crediten lästes upp.
  Eller är det jag som har fel?
  Ska det vara “tåg” eller “hus” ? på min Mp3 fil så står det “tåg” iaf, och isången är det ju uppenbart. =D
  Tackar så mycket för ett svinbra program iaf! 😉

  • Ja jäklar, jag säger hus. Blä! Titeln är mycket riktigt “Båtar bilar och tåg”. Jag har orginal CD’n, så det får väl räknas som säker källa.

   Jag kan förresten tipsa om att programmet för nedladdning har en liten bonus på slutet. 🙂

 2. En fruktansvärt bra avslutning på Specialen! Satt tillbakalutad och njöt (ja, på riktigt =) ).
  Rolig information om den nya hemsidan, och att han lägger ut allt igen är ju verkligen generöst! Man kan ju hoppas att de höjer “bitraten” en aning på den andra hälften av skivorna, med tanke på att att vissa av dem vara rippade med vädligt hög komprimering.
  Det enda jag saknade var att få höra “Över Taken” eller “På Linan” på bästa sändningstid, men man kan ju inte ha allt. Jag är nöjd över att jag ens fick chansen att lyssna på båda avsnitten. Blev först kontaktad av någon via en kommentar på Tuben, som ledde till Facebook gruppen, som ledde till den här Specialen, ja det är underbart.
  Väldigt bra mixat och bra val av låtar.
  Well done!

  • Tackar för berömmet. Enligt Johan ska det vara högre bitrate på alla album. Nu är Johan själv uttalat ointresserad av datorer, så han visste inte mer än att det skulle bli bättre. Själv håller jag tummarna för att allt kommer ut i minst 192kbt. 🙂

 3. Det har varit ett roligt program att göra. 🙂 Ska lyssna igenom min intervju med Johan från 1986 och fundera på om den är värd att sända här på radio Eskilstuna. Där pratar vi bland annat om Johans familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *