Intervju med Thrése Neaimé

Play

Vi fick prata med Therése Neaimé som är aktuell med singeln “Sold to perfection” och sitt tredje album “Sandstorm”. 

Therése Neaimé är en svensk artist som hittills haft det mesta av sitt fokus i mellanöstern och då främst Dubai, där hon idag efter två album releaser (“Livin” och “Stronger”) har rönt stora framgångar som både live and skivartist.

Therése är även låtskrivare med eget skivbolag och har varit med och skrivit allt material till den kommande plattan med både svenska och internationella stor namn. År 2005 signades Therése som en av fem låtskrivare till Jörgen Elofssons team.

Som en av många shower för prominenta gäster kan nämnas den i Abu Dhabi (2008) för Carl XVI Gustaf och Kronprinsessan Victoria i sällskap av hundratals VIP-gäster. Samma år reste Therése på en konsertturné till Afghanistan för att underhålla internationella och amerikanska soldater, bland annat stationerade i Kabul. Hon betecknar själv denna resa som ”en av mina bästa konsertturnéer”.

Sommaren 2008 och 2009 var Therése även tillbaka på arenorna i Europa där hon bla öppnade för det legendariska, brittiska bandet Simply Red.

Under 2011 representerade Therése även svenska UD i Kairo med ett live framträdande som framgångsrik svensk/arab.

(i intervjun hör du också Tomas Larsson och Lars-Erik Larsson)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *