Grattis! till Ulf Lindstrand, förvaltningschef, miljö- och räddningstjänstförvaltningen

Play

Den nytillsatta förvaltningschefen för miljö- och räddningstjänstförvaltningen i Eskilstuna, Ulf Lindstrand var gäst i studion på TV-Eskilstuna. Han är född och uppvuxen i Eskilstuna och har varit engagerad i miljöfrågor sen 80-talet. Han är utbildad miljövetare. Ulf har jobbat på miljösidan sedan 1999 och som chef sedan 2005 och tillsammans med räddningstjänsten sedan 2007.

Hans starkaste sida är att han är väldigt positiv och optimist. Han är även en god lyssnare och det är en egenskap att värdesätta hos en ledare.

Man kommer aldrig ifrån miljöfrågorna, när man äter, andas och dricker, vad du än gör så är miljö viktigt och räddningstjänst är mycket spännande säger han.

Eskilstuna växer väldigt snabbt och börjar bli en internationell stad och man arbetar på att anpassa sig till förändringarna, vilket är väldigt spännande säger han. Trygghet och säkerhet går hand i hand med det de jobbar med i hela kommunen, bl a brandsäkerhet och förebyggande arbete säger Ulf Lindstrand chef för miljö- och räddningstjänstförvaltningen.

Skribent: Lars Jonsson
Foto: Bo Karp
Reporter: Anna Maria Lindqvist Arrue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *