Graduation På Engelska Skolan i Eskilstuna

Graduation På Engelska Skolan i Eskilstuna

Play

Engelska skolan hade sedvanlig skolavslutning i Fredags 8 juni, TV-Eskilstuna var där och intervjuade rektorn Maud Segerstedt.

Internationella engelska skolan i Eskilstuna samlar sina elever, alla årskurser men den här dagen är just ägnad åt årskurs nio som tar sin ”graduation”. Hon hoppas att de elever som går ut nian ska ta med sig det positiva som de fått ta in under de år de gått på skolan och att det ska gå bra för dem i livet, säger rektorn för Internationella engelska skolan, Maud Segerstedt.

Intervjuas gör också en av eleverna på Engelska skolan, Sandra som gått där i fyra år och nu tar sin ”graduation”. Hon ska först fira med familjen och sen ha klassfest på kvällen. Sandra tänker fortsätta med att plugga och hennes mål är att bli veterinär. Hon tycker att hon utvecklats som person under tiden hon gått på Engelska skolan, säger hon.

Sen träffar vi Ingrid som även hon går ut nian på Engelska skolan och hon tycker att det är både jobbigt och skönt att gå ut skolan, då hon kommer att sakna skolan och sina klasskamrater men det är skönt att känna att man går in i ett nytt skede i livet säger hon. Hennes mål inför framtiden är att bli obducent.

Så intervjuas Joel som även han nyss gått ut nian och nu när han gjort detta så känner han att han har klarat av en fas och ska in i en ny som han ser som de ”vuxnas värld”. Leila inflikar att hon vill bli pilot och Anna vill bli läkare. Under sommarlovet ska de bada, sola och ha kul säger de.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *