Eskilstunaborna har fått en egen lokal TV-kanal

Play

Sedan en tid tillbaka finns nu TV Eskilstuna i kabel-tv-operatören Comhems utbud. Kanalen går att få in både digitalt och analogt. Man behöver alltså inte ha en digitalbox för att kunna se den. Men man måste bo i ett hus som är anslutet till Comhem.

Hittills är det alltså bara operatören Comhem som distribuerar TV Eskilstuna, men Ragnar Smittberg hoppas att de andra operatörerna nu också ska ta sitt ansvar. TV Eskilstuna har nämligen juridiskt rätt att kunna nå så många Eskilstunabor som möjligt.

Ragnar Smittberg är ansvarig utgivare för både Radio & TV Eskilstuna, och han berättar vad Eskilstunaborna kan förvänta sig av nya TV Eskilstuna.

(I inslaget hör vi Ragnar Smittberg ansvarig utgivare på TV Eskilstuna och programledare Tomas Widén)

Besök TV Eskilstunas hemsida
Besök TV Eskilstuna på Facebook

En reaktion på “Eskilstunaborna har fått en egen lokal TV-kanal

  1. Stort grattis till nya informationsmöjligheter. Nu gäller det att visa vad ni går för och skapa något nytt istället för webb-TV som inte når alla. Viktigt är också att utbudet blir bredare och når en större publik än bara ointerssanta “kändis” reportage. Kanalens kommande profil är nu oerhört viktig om ni ska kunna konkurrera med övriga kanaler. Samhället har mycket seriös och eftertraktad kunskap att sprida ut till medborgarna och här är lokal-TV den absoluta framgångsfaktorn om det publiceras rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *