Eskilstuna Cricket Club & annat från Torshälla Ungdomsfestival

Eskilstuna Cricket Club & annat från Torshälla Ungdomsfestival

Play

I helgen så arrangerades ju Torshälla Ungdomsfestival, och det var många föreningar som fanns på plats för att synas och kanske kunna locka till sig nya medlemmar.

Eskilstuna Cricket Club är ett exempel på det. Klubben startade under förra året och man har idag ett 30-tal medlemmar.

Och det går bra för Eskilstuna Cricket Club. Man spelade under säsongen i div. 2 och vann faktiskt varje match, och hela serien. Och det innebär att man från och med nästa säsong spelar i div. 1, den högsta serien i Sverige.

Nu vill man locka till sig ungdomarna. Man har som mål att kunna starta ett ungdomslag i Cricket för barn mellan 10 och 16 år, och man är bl a ute i skolorna just nu för att informera om sin verksamhet i Eskilstuna. Och det var också syftet när man var med på Torshälla Ungdomsfestival när vår reporter träffade några ur Eskilstuna Cricket Club.

Besök Eskilstuna Cricket Club på Facebook

(I inslaget upptill hör vi bl a Sweed Ullah som är kapten i Eskilstuna Cricket Club, reportrar Anna-Maria Lindqvist Arrue och Harry Risku, programledare Tomas Widén med flera.)

Vår reporter, Harry Risku, träffade många olika människor under Torshälla Ungdomsfestival i helgen. Musiker, artister och arrangörer. 

Nedan ser du en kort film från Ungdomsfestivalen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *