Carl Chapal släpper sin nya singel “To night we’re singing”

Carl Chapal släpper sin nya singel “To night we’re singing”

Play

Med anledning av att Carl Chapal släpper sin nya singel “Tonight we´re singing” så blev han telefon-intervujad i Radio Eskilstuna.

Carl har hållit på med musik i hela sitt liv, bl a så har han gått på musikallinjen på Kulturama i fyra år. Han har även varit med i Idol på Tv 4 som han tycker var kul och lärorikt. Han skriver även egen musik.

Den nya singeln “To night wére singing” skrev han ihop med en kille som heter Thomas Benstem och den handlar om att gå vidare efter att en relation tagit slut.

Det var när han var liten och hörde Stevie Wonders låt “I just call to say I love you” som han blev inspirerad till att själv bli musiker.

Han när också en dröm att få vara med i melodifestivalen. I sommar kommer han att ha några uppträdanden som han kommer att meddela på sin Facebooksida när de skall bli av.

Han blir inspirerad av andra artister och livet självt.

Någonting som engagerar honom just nu är jämställdhet, att alla skall ha lika värde oavsett bakgrund och att världen behöver mer kärlek. Carl bjuder också på lite skönsång live i Radio Eskilstuna innan hans senaste singel spelas.

Skribent: Lars Jonsson
Reporter: Anna Maria Lindqvist Arrue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *