Camilla Niklason från Relationsbolaget

Camilla Niklason från Relationsbolaget

Play

Camilla Niklason från Relationsbolaget besökte Radio Eskilstuna Torsdagen 29 mars för att bli intervjuad av Anna Maria Arrue Lindqvist.
Relationsbolaget är ett nytt nätverk för företagare i stora delar av Sverige som jobbar med att skapa och stärka affärsrelationer på nätet och via affärsträffar som de arrangerar.

Camilla är ursprungligen Eskilstunatjej som flyttat runt en del men som hittat hem igen, för drygt tio år sedan. Hon har tidigare jobbat inom barnomsorgen men har efter sitt andra barn tagit steget tillbaka till affärsvärlden där hon arbetade under tiden när hon studerade. Hon gillar att arbeta med människor och framförallt med att skapa relationer.
För ett år sedan i maj började hon att arbeta för Relationsbolaget.

Det Relationsbolaget främst tillhandahåller är ett webbaserat verktyg där man kan träffas på olika sätt, det fungerar ungefär som sociala medier eller ett bemanningsföretag, men Relationsbolaget har, som hon säger, plockat russinen ur kakan. Det är ena delen, den andra delen är det personliga mötet, för i en affärsrelation så är det viktigt att mötas öga mot öga och på så sätt bygga upp en relation.

Relationsbolaget är relativt nytt, det registrerades och bildades av Johnny Falkhjärta i mars förra året och startade i maj, så Camilla har varit med ifrån starten. De har idag 147 företag som medlemmar och vill man gå med så betalar man en faktisk summa. För pengarna får man tre representanter som får inloggning till deras webbaserade verktyg och gratis närvara vid alla event som de arrangerar samt att man får hjälp med marknadsföring.

I Eskilstuna har man idag 39 företag som medlemmar och målet är att få 3000 företag som medlemmar och då är det fullt, det siktar man på att ernå inom tre år. Nästa vecka, 4 april klockan 17:00 till 20:00, så ordnar Relationsbolaget ett affärsmingel ihop med en föreläsning av Per Lange, på Munktell Science Park.

För att få veta mer om Relationsbolaget så kan man gå in på: www.relationsbolaget.se och vill man komma i kontakt med dem så kan man nå Camilla på, camilla@relationsbolaget.se.

Skribent: Lars Jonsson
Foto: Bo karp
Journalist: Anna Maria Lindqvist Arrue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *