Business & Pleasure Movement

Play

Business & Pleasure Movement är en ganska ny organisation som grundats av unga och drivna människor för just unga och drivna människor. Så skriver organisationen själva på sin hemsida. De vill ge det bästa stödet för människor under 30 år som vill utveckla sitt nätverk, starta företag eller bara träffa andra intressanta och drivna människor för att utbyta tankar och idéer.

Business & Pleasure Movements vision är att Eskilstuna skall vara den bästa staden att etablera sig och verka i när man är under 30 år. Hur skapar man de bästa förutsättningarna för att få de bästa entreprenörerna och intraprenörerna? Vad krävs? Hur måste man jobba? Vilka krafttag måste genomföras?

Vilka lösningar finns det? Hur skapar man en bra plattform för att bli bäst i Sverige? Business & Pleasure Movement ville under en kväll jobba för att komma fram till konkreta förslag och tillvägagångssätt för att bli just bäst.

Vilka strategier måste man lyfta? Vilken potential finns det i Eskilstuna och varför? Vad kan politiker och företagare göra? Hur kan varje individ vara med och bidra?

Alla var välkomna till en kväll där viktiga frågor lyftes och diskuterades tidigare nu i veckan, och där man hade möjlighet att vara med och påverka – er röst är vår framtid, menar Business & Pleasure Movement.

Hitta inspirationen, nätverka och se möjligheterna.

Business & Pleasure Movement bjöd alltså in intresserade till en inspirerande afton med många aktiviteter tidigare nu i veckan. Arrangemanget hölls i Stadshuset på Fristadstorget och vi hade förstås en reporter på plats.

(I inslaget hör vi Bam Björling (MP), Louise Kleme från organisationen Business & Pleasure Movement, reporter Harry Risku samt programledare Tomas Widén)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *